• ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Frode Alnæs - Min dans med strenger

En forestilling om Frodes liv med gitaren!

Ekstra ekstra: Gitarist søker gitarist! Selveste Frode Alnæs har bedt oss se etter noen han kan opptre med. Vi er på jakt etter et talent med en sterk interesse for gitaren som kan opptre sammen med Alnæs. Han er en av Norges beste gitarister, og blant annet kjent fra Dance With A Stranger. Vil du, eller kjenner du noen som fortjener dette? Nøl ikke med å tipse oss om dyktige gitarister i Bærum – finn oss på facebook, eller send oss en epost på kulturhuset@baerum.kommune.no
    Vi ser etter fortrinnsvis en ung gitarist som virkelig er gira på gitar, men du *må* ikke være i skolealder. Det viktigste er at du kan ha glede av å gjøre et nummer med Alnæs på hans konsert og at dere begge kan ha glede av det. Du må kunne stille på annonsert konsertdato 13. oktober. Du får litt tid til å øve inn sammen med Alnæs. Spørsmål? Bare ta kontakt på epostadressen over.

I februar hadde Frode Alnæs verdenspremiere på «Min dans med strenger» – en sterk soloforestilling om Frodes liv med gitaren. Her inviterer en av Norges beste gitarister publikum med på en personlig, underholdende og glitrende musikalsk reise – full av historier hentet fra eget liv.

«Min dans med strenger» handler om gitaren som venn, trøst, gledesspreder, reisefølge og kunstnerisk uttrykk. Den handler om et livslangt vennskap med instrumentet som trøstet da håret falt av som 11-åring, om det å være annerledes, til det å slå igjennom som musiker og å bli en berømt gitarist, artist og komponist.

Frode har mye på hjertet i denne konsertforestillingen. Han ønsker å fortelle historier som rører oss, historier han brenner for, historier vi kjenner oss igjen i - og som får oss til å humre eller hyle av latter. Gitaren og gitarister vil bli hyllet og herset med, og vokalisten er naturligvis den store fienden! På hvert sted vil en lokal gjestegitarist, ung eller gammel, bli invitert til å spille med Frode under forestillingen.

Gjennom 35 år som profesjonell musiker er Frode Alnæs blitt feiret som en suksessfull artist, låtskriver og humorist. Han er den ultimate entertainer, og en mester i å fjerne avstanden mellom scene og sal. Han har gjort det meste – og spilt med de fleste. Han har besøkt hver krik og krok av landet, opplevd oppturer og nedturer, og suksesser i inn- og utland de fleste bare kan drømme om. Nå gleder han seg til å gjøre det han er best på; å spille på mange strenger samtidig – og å dele artige betraktninger, opplevelser og store musikalske øyeblikk med sitt publikum!

Frode er musikalsk ansvarlig og Ivar Tindberg har regi på forestillingen som produseres av Frog Music AS.

Med seg på scenen hos oss i Sandvika har Frode et stjernelag av et band: Morten Huuse (kapellmester/tangenter), Knerten Kamfjord (bass) og Thomas Gallatin (trommer). På enkelte forestillinger vil det kunne være vikarmusikere.

Foto: Mona Nordøy

Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Beviset vises frem ved innslipp til forestillingen.

ca. 75 minutter

Hjemmeside og Facebook