• ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Fortell Livet – Juni Dahr mfl

Juni Dahr / Mahsa Vahdat / Tord Gustavsen // Møt Wroclaw

En konsertforestilling med toner, ord og bilder fra Polen, Iran og Norge.

Skuespilleren Juni Dahr, den iranske sangeren Mahsa Vahdat og polske Teatr Chorea har alle tilknytning til Wroclaw i Polen. Med byens teatertradisjon som prisme brytes lys fra polsk, persisk og norsk musikk og diktekunst inn i en forestilling som handler om fortettede beskrivelser av menneskelivet. I sitt 30-års jubileum som teaterkunstner tar Juni Dahr utgangspunkt i sine teaterfaglige røtter, den berømte Grotowski-skolen i Wroclaw og skaper en ny forestilling som får sin urpremiere i Sandvika.

Medvirkende

På scenen medvirker Arve Henriksen (trompet), Tord Gustavsen (piano) og Rune Arnesen (perkusjon).

Teatr Chorea ledes av Tomasz Rodowicz.

Forestillingen er regissert og produsert av Juni Dahr og Erik Hillestad.

1 time og 30 minutter uten pause

Hjemmeside

Teatr Chorea

Plukk og Miks 2018: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Beviset vises frem ved innslipp til forestillingen