Automatically translated with Google Translate
 • FLYTTET
 • ARRANGØR: Nordic Moments AS

  FLYTTET: Nordic Tenors - Viva la Musica

  Lenge leve musikken

  Konserten ble flyttet fra 26. mars til 14. septenber. Alle som har kjøpt billetter til 26. mars har automatisk billetter til 14. oktober. Alle får  e-post med opplysninger om eventuell refundering av billetter.

  Nordic Tenors kommer til Bærum Kulturhus med sin nye forestilling ”Viva la Musica”.

  Forestillingen vil gi publikum en kveld spekket med musikalske høydepunkter og mye humor. “Viva la Musica» er et spansk uttrykk, og betyr “lenge leve musikken». Musikk har vært underholdning og terapi for oss mennesker gjennom tusenvis av år. Nordic Tenors sprudler av sang og musikkglede, og erklærer sin kjærlighet til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til musikalske høydepunkter fra pop- og visesjangeren. Deres nydelige stemmer har gitt mange gåsehud og uforglemmelige øyeblikk. De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som for sine flotte stemmer. Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlige humor som vil gi lattermusklene god trim!

  Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

   

   

  Varighet

  1 time og 30 minutter uten pause

  Hjemmeside

  Facebook

  YouTube

  Print

  Forestillinger

  Priser

  425.00 - 425.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender