• FLYTTET
  • ARRANGØR: Bærum kommunale kulturskole

FLYTTET: Bærum kulturskoles musikkteatergruppe - TBA

Disse forestillingene ble flyttet fra 12. og 14. mai til henholdsvis 8. og 10. september.

Publikum med billetter til 12. og 14. mai har automatisk billetter til henholdsvis 8. og 9. september.

Kulturskolen fyller 50 år i 2020 og feirer det med en rekke konserter og forestillinger gjennom hele året.

Dette prosjektet er delt i to forestillinger med hver sin tittel og tema/innhold.

Varighet: 1 time uten pause

1. Jenny drømmer

Tirsdag 12. mai kl. 18.00

Dette er en moderne utgave av Jeppe på bjerget og handler om Jenny som er alt for lat til å orke å gjøre det hun skal. Som Holberg sa: "man er som man er".
    23 musikkteaterelever i alderen 10 til 13 år deltar.
    Velkommen til en frisk forestilling med teater og sang.

2. Skulle det dukke opp flere lik er det bare å ringe

Torsdag 14. mai kl. 18.00

Denne kjempemorsomme klassiske farsen fra 1950-tallet er en klassiker i teaterverden. Det blir begått et mord, men er det egentlig noen som er død?
    Møt kulturskolens videregående musikkteatergruppe med syv elever alderen 13 til 17 år.

Hjemmeside og Facebook

0.00 NOK