Automatically translated with Google Translate
  • FLYTTET
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

FLYTTET: Angelique Kidjo

Benins superstjerne hyller salsaens dronning

Konserten med Angelique Kidjo 4. juni er flyttet til 6. mars 2021. Alle som har kjøpt billetter til 4. juni har automatisk billetter til 6. mars 2021. Alle får beskjed om eventuell refundering av billetter.

Angelique Kidjo er blitt et symbol på Afrikas kreativitet og energi. En vestafrikansk hyllest til dronningen av Salsa, Celia Cruz, i en uimotståelig miks av funk, jazz, soul og Latin. Musikken er en unik blanding av hennes vestafrikanske opphav, kombinert med funk, jazz, soul og latinomusikk. 

Benin-fødte Kidjo er en av kontinentets sterkeste stemmer på flere måter. Hun er engasjert i politikk, spesielt i forhold til det afrikanske kontinents nåtid og fremtid. Hun bruker bevisst musikken som en plattform for interkulturell kommunikasjon.

«Elektrisk og eksplosiv», «med soul og snert», «Afrikas diva» – beskrivelsene av Kidjos musikk og sceneutstråling er mange. Hun har samarbeidet med store navn som Alicia Keys, James Brown og Philip Glass. Den Grammy-vinnende artisten har en kraft og musikalitet som treffer midt i hjertet. Hun er et musikalsk fyrverkeri som gjør det umulig å sitte stille og bare lytte. 

I år er hun igjen aktuell med ny musikk: den varme plata «Celia». Og det er dette prosjektet hun kommer med til Sandvika.

Kidjo og bandet spilte for full sal sist de var i Bærum Kulturhus, ikke nøl med å skaffe billetter hvis du vil være sikker på å få henne med deg.

Varighet: 1 time og 30 minutter uten pause

-

Fotokrediteringer: 1 & 2: Youri Lanquette, 3: Sofia and Mauro, 4 og 5:Danny Clinch.

Medvirkende

Angelique Kidjo - vokal
Dominic James - gitar
Magatte Sow - perkusjon
Edgardo Serka - mimicatrommer
Benjamin Zwerin - bass

Rabatter

Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 4 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER 

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Studentbevis må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

ABBL-medlem: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Scenekort: 30 % rabatt. Innehavere av Scenekort kan kjøpe inntil 2 billetter til hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

Hjemmeside og facebook

Video

Print

Forestillinger

Priser

170.00 - 995.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender