Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Firkantskogen

  Danseforestilling for barn fra 6 måneder til 3 år.

  Hva kan kroppen være og bli, gjøre og si? Barn og voksne inviteres inn i en spennende skog hvor alt kan skje. Her utforsker danserne hvordan kroppen beveger og forandrer seg i møte med lyd, lys, objekter og hverandre.Hender og føtter lager lyd i møte med underlaget, og vips - der forsvant en danser inn i scenografien. Er hun blitt en larve, mon tro?

  Firkantskogen er en fantasifull danseforestilling for de aller yngste. Scenerommets utforming legger til rette for nære møter mellom utøvere og publikum; store og små. Et blått teppe bølger seg gjennom rommet, og munner ut i et mykt, grønt putelandskap. Dansernes nysgjerrige lekenhet inviterer til undring hos både barn og voksne. Avslutningsvis inviteres alle til å utforske Firkantskogen.

  »Jeg opplevde at Ompaniet forstod hva små barn liker - rolige stemmer, lyder, blikk og ingen brå bevegelser. Som voksen likte jeg det, fordi jeg så at barna likte det» - daglig leder ved Seilduken barnehage.

  Ompaniet består av dansekunstnerne Hanne Frostad Håkonsen, Ida Frømyr Borgen og Maaike Croles Fitjar. Dansekollektivet ble etablert etter endt studie ved Skolen for Samtidsdans i 2014. De tre utøverne har erfaring med dansekunst for barn og unge bl.a. gjennom danseverkstedet KROM-kropp i rom, i regi av Rom for Dans. «Firkantskogen» er Ompaniets første produksjon, og hadde urpremiere i august 2015.

  Forestillingen passer for barn fra 6 mnd. til 3 år, i følge med voksne.

   

  Varighet:

  30 minutter

  Facebookevent:

  Print

  Forestillinger

  Priser

  100.00 - 155.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender