Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Dissimilis kompetansesenter

  Dissimilis Juleskatter

  Juleskatter med Dissimilis

  Like sikkert som at det er jul hvert år, ønsker Dissimilis Kompetansesenter velkommen til deres tradisjonsrike juleforestilling. Forestillingen har tittelen Dissimilis’ Juleskatter og byr på en rekke innslag, sanger og fortellinger - små skatter og overraskelser presentert av elevene ved kompetansesenteret.

  Juletiden rommer så mye utrolig mye forskjellig for oss mennesker; forventninger, felleskap, ensomhet, sorg, tro, tvil og håp. Elevene har i fellesskap assosiert seg frem til opplevelser, tanker og følelser de forbinder med julen. Assosiasjonene har ledet frem til en liten reise hvor elevene drømmer frem sanger og historier som hører høytiden til. I løpet av en times forestilling vil ensemblet løfte frem og reflektere rundt de små tingene vi mennesker så lett glemmer i vår travle hverdag, alt det som så fort forsvinner i en tid hvor livet kommer i veien for selve livet, og vi altfor lett glemmer hva det å være et medmenneske egentlig er.

  Publikum får gjennom forestillingen ta del i noen ønskerepriser og mye nytt - en lek med det som hører julen til og litt attåt.

  Foto: Thomas Torheim

   

   

  Varighet

  Ca. 1 time og 15 minutter uten pause

  Hjemmeside

  Facebook

  Print

  Forestillinger

  Priser

  170.00 - 220.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender