Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Den Norske Ballettskole

Den Norske Ballettskoles jubileumsforestillinger

Ballett kjenner ingen aldersgrenser

Den Norske Ballettskole, www.dnbs.no, ble etablert 2005. Hovedkontoret er i dag på Carl Bernes plass med undervisning på filialer i Oslo og omegn. Den Norske Ballettskole har siden oppstarten i 2005 utviklet noen av landets beste elevprestasjoner basert på russisk ballettekspertise. Vi viser med glede frem elever som holder internasjonalt høyt nivå.

DNBS kan vise til elever som hevder seg med f eks:
• finaleplasser i den årlige nordisk-baltiske ballettkonkurransen i Sverige (NBBC),
• sølvmedaljer i "The International Ballet Competition , Greece",
• semifinaleplass i den meget anerkjente "Arabesque" ballettkonkurranse i Perm (Russland),
• mottok priser ved den prestisjetunge "TanzOlymp" og ballettkonkurransen i Grasse (Frankrike),
• skoleplass ved noen av Europas ledende ballettutdanninger, blant annet Vagavanova Ballet Academy i St. Peterseburg, Bolshoi Ballet Academy i Moskva, Royal Ballet School i London, Hamburg Ballet School, Perm Ballet Academy, og som allerede har startet sin internasjonale ballettkarriere.

Ballett som kunstform kjenner ingen aldersgrenser, bare grader av kvalitet. DNBS gir elever unik mulighet til å møte utfordringer på eget kunstnerisk nivå, samtidig som man har sosial tilhørighet i et aldersmessig likt miljø; elever sammen med eldre elever/solister og med profesjonelle utøvere på høyt nivå. På denne måten skapes et kulturelt sentrum hvor balletten som kunstform får den sentrale og naturlige plass, uavhengig av kunstig oppsatte aldersgrenser.

Det avholdes to forestillinger lørdag og en på søndag. Søndagens forestilling er utvidet til en stor spesial galla forestilling fremfor to noe kortere forestillinger til ære for kompaniets 10 års jubileum!

Varighet:

Forestillinger lørdag kl. 14 +16: 1 time og 15 minutter

Spesial gala forestilling søndag kl. 15: 2 timer 15 minuter

 

Hjemmeside:

Anbefalt alder:

Fra 4 år

 

Print

Forestillinger

Priser

195.00 - 235.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender