Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

DEED – Bent out of Shape

Hvordan reagerer kroppen på noe smertefullt og sørgelig?

Bent Out Of Shape er en denseproduksjon av DEED som består av Mattias Ekholm og Suzie Davies, som også er utøverne i forestillingen. De er begge dansere som har utmerket seg i en årrekke i ulike kompanier - bl.a Carte Blanche, Ingun Bjørnsgaard Prosjekt og Alan Lucien Øyen.

Vi er resultat av vår historie, og vår historie definerer hvem vi er. Kroppene våre er påvirket av hverdagslige erfaringer, minnene og følelsene. Hvordan reagerer du når du opplever en hendelse, som uten forvarsel, oppløser hverdagslivet og tvinger deg til å re-definere din identitet?

I 2002, 31 år gammel, fikk Suzie Davies diagnosen Revmatoid Artritt - leddgikt. Hun var på toppen av sin dansekarriere, bedre trent enn noen gang, sterk som en okse, og hadde unngått å pådra seg større skader. Tilsynelatende ble hun over natten, motsetningen av virtuos og dyktig. Plutselig brøt hverdagslivet hennes sammen. Hun eroderte. 

I Bent Out Of Shape reflekterer Mattias og Suzie over de emosjonelle og fysiske tilstandene forbundet med ufrivillig livsendring. - Etter å ha lært å leve med noe som opplevdes smertefullt og sørgelig. De tar for seg hva det innebærer for en partner, i dette tilfellet Mattias, å tilpasse seg for å kunne gi økt beskyttelse og støtte. De beskriver hvordan livet kan snus opp ned og tømmes for det en kjenner og elsker, og hvordan det karakteristiske ved mennesket hjelper oss til å innrette oss slike voldsomme forandringer. Gjennom bruk av egenskrevne tekster, dans, og humor tar forestillingen mange former. 

Medvirkende og Samarbeidspartnere

Ide/Konsept/Prosektledning: DEED
Koreografi/Utøvere: Mattias Ekholm og Suzie Davies
Lysmester: Elisabeth K Nilsson
Scenografi: Elisabeth K Nilsson/DEED
Komponist: Morten Pettersen
Foto/Video: Elin Osjord
Kostyme: DEED
Dramaturg: Gry Ulfeng
Produsent: Cathe Sjøblom  
Co-produsenter:  DansiT -Dansekunst i Trondheim og Midt Norge & Bærum Kulturhus - Regionalt kompetansesenter for dans

Støttet av Norsk kulturråd og Fond for Lyd og bilde.

Varighet

Varighet: 1 time

Hjemmeside

Rabatter

Plukk og Miks 2018: 30 % rabatt. KJøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kortet kan kjøpe opptil 2 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Barn/student/NODA-kort: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Beviset vises frem ved innslipp til forestillingen.

Print

Forestillinger

Priser

170.00 - 250.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender