• ARRANGØR: Håvard Bakke, Masterplan AS

COVER ME – a tribute to Bruce Springsteen

- tilbake på hjemmebane

Cover Me konsertene er flyttet til 3. og 4. oktober pga. sykdom. Vi beklager dette.

Kjøpte billetter til fredag 4. april kan benyttes til konserten 3. oktober, og billetter til lørdag 5. april, kan benyttes 4. oktober. Dersom ny dato ikke passer, blir billettene refundert frem til 1. mai. Ta kontakt med billettluken i Bærum Kulturhus på telefon 815 11 777 (tir - lør, kl 12 - 17/15). Om man ønsker å bytte dato fra fredag til lørdag - eller omvendt, ta også kontakt med billettluken i Bærum Kulturhus.

Etter en pause på 2 år er de tilbake på hjemmebane! 10 musikere, 30 låter, en 3 timers energibombe av en konsert, og en hyllest til en av verdens største scenepersonligheter og artister.

Billettsalg starter kl. 20.00