Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Come Shine med Jan Erik Vold og Knut Reiersrud

  En av norsk jazz' store suksesser med to fantastiske gjester.

  Come Shine er blant de største norske jazzsuksessene i nyere tid. Helt siden starten i 1998 har de håndtert “den store amerikanske sangboka” med kreativitet og finesse, til glede både for folk som ikke visste at de likte jazz og etablerte jazzelskere. Kvartetten er nok blant de bandene i Norge som har størst aldersspenn i sitt konsertpublikum, fra tenåringer til åttiåringer. Come Shine har nylig sluppet platen "Norwegian Caravan" med Kringkastingsorkesteret KORK.

  I tilllegg er Jan Erik Vold og Knut Reiersrud blant Norges største scenepersonligheter og trenger knapt noen presentasjon. De har samarbeidet med Come Shine siden comeback-konserten i Den Norske Opera i 2014. Disse to forsterker både den mørkere og mer groovy slagsiden Come Shine har utviklet etter comebacket, og den jazzpoetiske arven som ligger i Come Shines fokus på tekster og fortellinger.
   

  Rabatter:

  Plukk & Miks 2016/17: 30% rabatt. Vi har samlet alle konserter og forestillinger som Bærum Kulturhus programmerer til en stor kulturpakke. Obs: Gjelder ikke barneforestillinger. Kjøp billetter til minst fire konserter/forestillinger samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris. Kan kun kjøpes fra denne lenken: Plukk & Miks

  ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

  Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-)

  Medvirkende:

  Live Maria Roggen - vokal
  Jan Erik Vold - dikt/vokal
  Knut Reiersrud - gitarer
  Erlend Skomsvoll - arrangementer/piano
  Sondre Meisfjord - bass/vokal
  Håkon Mjåset Johansen - trommer

  Hjemmeside:

  YouTube:

  Facebook:

  Print

  Forestillinger

  Priser

  170.00 - 395.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender