Automatically translated with Google Translate
  • FÅ BILL!
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Charlie Siem, fiolin & Itamar Golan, klaver

Bach, Beethoven og Grieg.

Fiolinisten Charlie Siem gjester sammen med Itamar Golan Bærum Kulturhus for fjerde gang. Ved tidligere konserter har de begeistret en fullsatt sal med deres musikalske overskudd og elegante formidlingsevner. Nå gleder vi oss til å høre dem nok en gang i Sandvika.

Britisk-norske Charlie Siem er i dag en av de mest profilerte unge klassiske musikerne i Storbritannia. Han er godt etablert som en internasjonal solist, og ga i 2015 ut sitt femte soloalbum, Midnight Garden.

Charlie Siem er født og oppvokst i London med norsk far og britisk mor. Han startet å spille fiolin som tre-åring, og er utdannet ved prestisjetunge Eton College, universitetet i Cambridge og Royal College of Music i London. Siden 2004 har han også blitt veiledet av fiolinisten Shlomo Mintz. Han har opptrådt med orkestre som Bergen Filharmoniske Orkester, Oslo-Filharmonien, Camerata Salzburg og London Symphony – for å nevne noen, og har samarbeidet med dirigenter som Charles Dutoit, Edward Gardner og Zubin Mehta. Han opptrer jevnlig på festivaler verden over, gjerne i samspill med pianisten Itamar Golan.

Å bringe klassisk musikk ut til et nytt publikum, er noe Siem brenner for. Han har gjenoppfrisket den gamle fiolin-tradisjonen med å komponere virtuose variasjoner over kjente tema – noe han har gjort sammen med artister som Bryan Adams, Jamie Cullum og The Who.

Ved siden av karrieren som fiolinist har Siem jobbet som modell for klesmerker som Armani, Chanel, Dior, Dunhill og Hugo Boss.

Program 

Johann Sebastian Bach (1685-1750)
Sonate for solo fiolin nr 1 i g-moll BWV 1001
- Adagio
- Fuga
- Siciliana
- Presto

Ludwig van Beethoven (1770-1827)
Sonate for fiolin og klaver nr 10 i G-dur Op 96
- Adagio moderato
- Adagio espressivo
- Scherzo. Allegro - Trio
- Poco Allegretto

Pause

Edvard. Grieg (1843 – 1907)
Sonate for fiolin og klaver nr 3 i c-moll. Op. 45
- Allegro molto appassionato
- Allegretto espressivo alla Romanza
- Allegro animato

 

Hjemmeside, video og Facebook 

Hjemmeside Charlie Siem: www.charliesiem.com/

Hør Charlie og Itamar spille i Grieghallen HER
Charlie Siem på Facebook: HER

Facebook-event, Bærum Kulturhus: HER

Varighet

2 timer inkl. pause

Rabatter

Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 4 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

Plukk og Miks Klassisk: 30% rabatt. Kjøp billetter til minimum 3 konserter samtidig og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Studentbevis må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kort kan kjøpe inntil 2 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

ABBL-medlem: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Scenekort: 30 % rabatt. Innehavere av Scenekort kan kjøpe inntil 2 billetter til hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

Print

Forestillinger

Priser

170.00 - 480.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender