Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  BOPERA

  Sang, dans, teater og performance-kunst for barn fra 4 år

  Skjeldal/Solli/Elle/Iden/Nilssen-Love/Belgau/Bjørnseth/Kvam Olsen

  BOPERA er en sjangeroverskridende forestilling, en form for all-kunstverk for barn fra 4 år og oppover (anbefalt også ungdom og voksne!). En transformerbar vogn som blir til et gigantisk musikkinstrument, er omdreiningspunktet som driver BOPERA i gang. Et lyttende maskineri av sang, dans, teater og performance-kunst hvor forestillingen stiller spørsmål ved ulike former for det å bo og leve i vår tid.

  I tråd med "opera" i betydningen "verk"- "et stykke arbeid", inntar kunstnerne scenen som et kollektiv eller som arbeidere. Vognen settes i bevegelse, et manuelt, lydlig maskineri, et hav av stemmer og et visuelt og sanselig landskap folder seg ut. En reise begynner og har vart en stund.

  Hva kan det innebære å reise, å bo og slå seg ned på ukjent sted, å være en fremmed? Å kjenne på midlertidig tilknytning, oppbrudd. Å være på flukt fra noe, er noe helt annet enn å være frivillig omreisende. Hva skal til for å oppleve og føle tilhørighet?

  Urpremiere i Bærum Kulturhus 15. september.

  Medvirkende: Marianne Skjeldal, Karstein Solli, Øystein Elle, Beata K. Iden, Carl Nilssen-Love, Kristjan Belgau, Bjørnseth, Thale Kvam Olsen.

  Stor takk til eksterne konsulenter og bidragsytere:

  Nina Ossavy, Sidsel Graffer, Faith Guss og Sabina Jacobsson

  Støttet av Kulturrådet og Fond for Lyd og Bilde, Co-produsert av Bærum Kulturhus

  Varighet: ca 50 minutter

  Anbefalt fra 4 år og oppover

   

  Print

  Forestillinger

  Priser

  100.00 - 155.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender