Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Barokkansk Jul med No. 4

Barokkens sanselige sving og rike harmonikk møter popmusikk

En av Norges mest populære popgrupper møter Barokkanerne i popmusikk før og nå. Årets julekonserter med Barokkanerne representerer noe helt nytt: Barokkens sanselige sving og rike harmonikk møter de tre jentene i popgruppa no 4. Trioen som har laget to av de mest kritikerroste popplatene de siste årene.

Hva skjer når gammel musikk i ny drakt og nye pop-perler ikles barokkorkesterets rike instrumentarium? Felles forkjærligheten for å si det som skal sies i en sang i et 3-minutters-format, slående melodier, dansbare rytmer og smektende harmonier. Vi gir oss også i kast med julesanger. Om de kommer til å låte mest barokk eller pop – vil dette prosjektet vise. Vi gleder oss til å prøve noe helt nytt og å vise sammenhengen mellom den hotteste barokken og popen.

 

 

Rabatter

Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Beviset vises frem ved innslipp til forestillingen

Varighet

en og en halv time uten pause

Hjemmeside

Facebook

Print

Forestillinger

Priser

170.00 - 395.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender