• AVLYST
  • ARRANGØR: Tanum kirke

AVLYST/UTSATT: Dype åndedrag i Tanum kirke

Pinsefestival for meditativ musikk på tvers av genre.

Flyttes til neste pinse.

Dype Åndedrag er en festival som utforsker meditativ musikk på tvers av genre. Programmet spenner fra Bach via lyrisk jazz, viser og verdensmusikk til samtidsmusikk, og gir deg både det du visste du ville like, og det du ikke visste du hadde behov for.

Arrangøren tilbyr konserter, foredrag, musikkmeditasjoner og åpen kirke for stillhet. Festivalen har utgangspunkt i Tanum kirkesenter med den unike middelalderkirken og kirkesenteret rett ved. Tanum kirke samarbeider også med eksterne arrangører. Du kan oppleve å finne roen, og å bli utfordert, oppløftet og lindret av musikkopplevelser, ny litturgi og tankevekkende foredrag og samtaler. Årets tema er bl.a. naturmystikk og samisk åndeligeht som inspirasjon for urbane mennesker. Og vi vil finne ut hva det er vi egentlig feirer i pinsen - hva kan "Den hellige Ånd" være for oss.

Medvirkende er bl.a. den fantastiske sørsamiske artisten Marja Mortensson, den verdenskjente sveitsiske zen-funk pianisten Nik Bärtsch, trion Slagr med "Årets folkemusiker" Anne Hytta, vokalist Solveig Slettahjell, tidligere biskop og folkekjær forfatter Per Arne Dahl og kantor Tord Gustavsen i ulike roller, samt biskop Kari Veiteberg og kirkens prester.

Oppdatert program på:
    www-dypeandedrag.com