Automatically translated with Google Translate
 • AVLYST
 • ARRANGØR: Høvik barneteater

  AVLYST: Trollmannen fra Oz

  Bli med Høvik Barneteater og Dorothy til det magiske landet over regnbuen!

  Dorothy måtte flytte til Tante Em og Onkel Henry da foreldrene hennes døde i en ulykke, og startet på ny skole som drives av en fryktelig streng rektor. Dorothy sliter med å tilpasse seg den nye hverdagen, lesing og skriving er ikke noe for henne, og de andre elevene erter henne fordi hun ikke er like smart. Spøkefulle påfunn og fantasier sammen hunden Toto er redningen til Dorothy i en ellers mørk og trist hverdag.

  Etter en tornado havner Dorothy og Toto i det magiske landet Oz, der vi møter Fugleskremselet som mangler hjerne, den hjerteløse Blikkmannen og den feige Løven, som alle blir med på reisen. Det blir noen hindringer på veien, den onde heksen Vest vil sette en stopper for Dorothy og vennene, og med seg på laget har hun 4 sleipe katter. Kommer gjengen trygt frem tilslutt? Får Fugleskremselet en hjerne, blikkmannen et hjerte, og Løven mot? Finner Dorothy og Toto veien hjem til Kansas?

  Ta turen til Stabekk, og en gjeng med sjarmerende skuespillere vil ta deg med inn i sitt drømmeland, og vise deg hvordan det ender.

  Varighet

  2 timer inklusive pause

  Anbefalt alder

  3 år og oppover

  Print

  Forestillinger

  Priser

  145.00 - 165.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender