AVLYST: Sarah-Jane Summers & Juhani Silvola

Skotsk og finsk tradisjonsmusikk i vellykket, melodisk møte

Konserten 13. mai er avlyst. Alle som har kjøpt billetter blir kontaktet vedrørende refundering. Vi ber om forståelse for at dette kan tid.

Når en av Highlands fremste felespillere går på scenen med en av den norske folkemusikkscenens mest ettertraktede gitarister blir resultatet noe som er lett å like. Sarah-Jane Summers på fele og gitarist Juhani Silvola fornyer tradisjonene og skaper nydelige melodier i jakt på et felles uttrykk.

Summers og Silvola har samarbeidet siden 2011 – i løpet av disse årene har de rukket å spille på viktige internasjonale arenaer som Celtic Connections i Glasgow, Førdefestivalen, Riksscenen og Kaustinen Festival.

Songlines, kanskje det viktigste internasjonale musikkmagasinet for world-/tradisjonsmusikk, er klinkende klare når de beskriver duoen: «…one of the finest folk duos around. Top of the World Status…». De som har vært så heldige å få oppleve de to vil nok nikke anerkjennende – dette er samspill og instrumentferdigheter på høyeste nivå.

Sarah-Jane er en respektert tradisjonsbærer fra Skottland med master i norsk folkemusikk og improvisasjon fra Norges Musikkhøgskole. Den musikalske stemmen hennes er unik, og Summers da også en ettertraktet partner i for ensembler og utøvere som Highasakite, Susanna, Benedicte Maurseth, GRIT Orchestra, Aasmund Nordstoga og Ingebjørg Reinholdt Longvik.

Juhani Silvola er en ettertraktet gitarist og produsent, som har samarbeidet med toppnavn som Adjagas, Highasakite og Earlybird Stringband.
Se fram til en intim setting på Foajéscenen der musikken blir til som en samtale mellom to utøvere, to land og to instrumenter – forent i en felles jakt etter den gode melodien og det magiske øyeblikket.

Foto 1, 2 & 3: Johannes Selvaag
Foto 4 : Frode Skjlod

Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 4 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

Møt Glasgow-abonnement: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 3 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Studentbevis må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

Budstikkakort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakort kan kjøpe inntil 5 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikka-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

ABBL-medlem: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Scenekort: 30 % rabatt. Innehavere av Scenekort kan kjøpe inntil 2 billetter til hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

1 time og 30 minutter uten pause

Hjemmeside