Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

AVLYST: Plopp

Rockematiné for barn 3 - 10 år

Konserten med PLOPP er avlyst. Alle som har kjøpt billetter får beskjed om refundering av billetter. Vi ber om forståelse for at dette kan ta litt tid.

Rockebandet PLOPP spiller konserter med egenskrevne rockelåter for barn. PLOPP tar barn på alvor, og serverer spreke egenkomponerte rockelåter med tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPPs musikk og tekster skal låte rock og fett, fenge store og små. PLOPP ønsker å gi barn den samme opplevelsen som voksne har på rockekonsert.

Det blir sanger om Venner, sommeren, El - bil, hvordan man teller på forskjellige språk, skrubbsår, lus og om at alt det gode starter på P – Pizza pølser yeh yeh yeh! Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. I tillegg blir det barnas beat for beat (miniidol) hvor barna får komme opp og synge kjente barnesanger i rockedrakt.

Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt over 450 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna.

PLOPPs første CD Skumle tøfler kom ut sommeren 2012. Plata har solgt meget godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende. Det har blitt stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring i biler og barnerom.

Anbefalt alder

3 - 10 år

Varighet

1 time

Hjemmeside

Print

Forestillinger

Priser

100.00 - 155.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender