Automatically translated with Google Translate
 • AVLYST
 • ARRANGØR: Happy Feet

  AVLYST: Peter Pan med Happy Feet

  Forestillingen Peter Pan er avlyst. Alle som har kjøpt billetter får beskjed om refundering av billetter. Vi ber om forståelse for at dette kan tid.

  Bli med til magiske Aldriland, der ingen trenger å bli voksen. Wendy lar seg forføre av denne tanken, og av Peter Pan. Hun tar med seg sine to yngre brødre og blir med på eventyr. Men blir Wendy lykkelig i Aldriland? Hva pønsker den sjalu Tingeling på? Og aller viktigst: hvordan skal de hamle opp med beryktede Kaptein Krok?

  Peter Pan er en publikumsfavoritt som hyller leken og fantasien, og som tar oss med tilbake til det landet vi alle forlater en gang; barndommen. Happy Feets versjon av Peter Pan er en fartsfylt forestilling med dans i et rikt utvalg sjangre. På scenen står unge dansere fra Happy Feet ved Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio. Happy Feet er et kompani for motiverte og talentfulle dansere fra 12 - 18 år, kjent for forestillinger med høy kvalitet og smittende danseglede.

  Vi lover en spretten eventyrstund!

  Forestillingen er støttet av Bærum Kommune

   

   

  Varighet

  90 minutter inklusive pause

  Happy Feet

  Happy Feet ble etablert i 1988. I 2018 feiret kompaniet sitt 30års jubileum med eventyrballetten Foskeprinseni Bærum Kulturhus. Dette ble en publiumssuksess og vi gleder oss til å levere en ny forestilling med dans, historie, flotte kostymer og variert musikk, som passer for absolutt alle! Medlemmene i Happy Feet har har lang treningsbakgrunn, spesielt i klassisk ballett, men også i samtidsdans og jazzdans. Medlemmene introduseres også for hiphop, musikal, flamenco, magedans, irsk folkedans og breake - Her danses det noe for enhver smak! Målet med kompaniet er å gi talentfulle og spesielt interesserte elever bedre utviklingsmuligheter gjennom egne undervisningstilbud og forestillingsprosjekter. Happy Feet har i flere år danset på Nyttårskonserten til Bærum Symfoniorkester og samarbeids-konsert med Asker og Bærum Ungdoms Korps i november 2019. Prosjekter som dette gir danserne unik erfaring med å danse til levende musikk og nye sjangre.  

  Vi har samhold, sceneformidling og danseglede som viktige fokusområder - i tillegg til mottoet ved Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio: Glede ved å mestre!

  Kunstnerisk leder for Happy Feet og Happy Feet junior: Rikke Finckenhagen Sandli

  Medvirkende

  Regi og koreografi: Rikke Finckenhagen Sandli

  Koreografi enkeltnumre: Catharina Vehre Gresslien og Cecilie Stensrud

  Dansere Happy Feet:

  Annie Schefte, Aurora  Steine, Camilla Risnes Lerheim, Eira Hokholt Nordli, Hannah Enger, Isabel Amalie Kilevold, Johanne Risnes Lerheim, Johanne Annesdotter Skogstad, Lina Maria Englund, Nina Skara Pettersen, Gina Stavn Qvale, Ilia Elektra Berg Stojcevska og Eirin Hollinger

  Happy Feet junior:

  Maria Koryagina, Vilde Finckenhagen Bjerke, Annamaria Beier Lombardo, Emily Næss Nilsen, Emma Sofie Gustavsen, Sara Grimstad-Nielsen, Mai-Linn Ilyes Yates, Signe Carlin, Wendy Louise Warncke – Wang, Cornelia Gaarder, Charlotte Ekeli, Hedvig Guterud, Anne-Marie Røtnes, Mari Myhrsveen, Embla H. Nordli, Svenja Vatsendvik, Ruth Elias, Haldis Snerte og Amanda B. Henriksen

   

  Øvrige medvirkende på scenen: Barn fra Kirsti Skulleruds Ballett- og Dansestudio.

  Produksjon: Happy Feet ved leder, styre og foreldre

  Innstuderingsassistent: Siri Etterdal

  Foto: Leif Mats Eide

  Hjemmeside og Facebook

  Instagram

  Rabatter

  Julekampanje – Gi den klimabevisste og kulturelskende et eventyr i julegave! Kjøp billetter senest julaften og få julerabatt. 

  Print

  Forestillinger

  Priser

  120.00 - 250.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender