Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

AVLYST: Lost Night

Forestillingen Lost night er avlyst. Alle som har kjøpt billetter får beskjed om refundering av billetter. Vi ber om forståelse for at dette kan tid.

I Lost Night er temaet tap, men hvem som har tapt hva, eller når noe ble tapt, er usikkert. Og fordi språket er oppstykket og manglende blir det vanskelig å lytte. Men det er et sterkt ønske om å få det til.
De tre danserne er en flokk, men samtidig ulike individer, som i en abstrakt tilværelse forsøker å samle sine inntrykk, tanker og handlinger. Dessverre klarer ingen av dem å snakke tydelig til hverandre, i en forestilling med ironi og humor, dans, lyder, tekst og sang.

Björn Säfsten er en svensk koreograf som jobber innenfor ulike sjangre og med et hverdagslig bevegelsesmønster.

Obs! Forestillingen inneholder pulserende lys.

Varighet

1 time uten pause

Medvirkende

 

Idé og koreografi: Björn Säfsten i tett samarbeid med kunstnerisk team

Dansere: Sophie Augot, Alexander Gottfarb, Marianne Kjærsund

Musikk: Hans Appelkvist

Lysdesign: Susanna Hedin

Produksjonsprodusent: Anja Arnquist

Produsert av: Säfsten Produktion og Nordberg Movement

Støttet av: Svensk Kulturrådet, Stockholm Stad, Konstnärsnämnden

Samprodusert av: NorrlandsOperan, Residens ved Konstnärsnämnden, Arbeitsplatz Wien og MDT.

Hjemmeside

Rabatter

Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 4 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

Møt Glasgow-abonnement: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 3 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Studentbevis må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

Budstikkakort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikka-kort kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikka-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kort kan kjøpe inntil 2 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

ABBL-medlem: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Scenekort: 30 % rabatt. Innehavere av Scenekort kan kjøpe inntil 2 billetter til hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

Print

Forestillinger

Priser

170.00 - 300.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender