SMAK av Skrei
All skrei er torsk men ikke all torsk er skrei
All skrei er torsk, men ikke all torsk er skrei. Skrei er torsk fra Barentshavet som gyter langs norskekysten i sin beste alder.
Når skreien fiskes, har den tilbakelagt over 1000 kilometer for å finne sin utkårede, i de samme havområdene rundt Lofoten og Vesterålen der den selv ble unnfanget for minst fem år siden. I Norge har vi en stolt tradisjon for å nyte skrei med både lever og rogn, og denne delikatessen er kun tilgjengelig fra januar til april. Vi feirer denne unike fisken med en spektakulær middag over to kvelder, og vi inviterer deg til å bli med på en kulinarisk reise der skreien står i sentrum!
Opplev en 4-retters meny med moderne og spennende tilberedningsmetoder, perfekt tilpasset sesongens smaker. Hver rett er nøye sammensatt for å fremheve skreiens delikate smak, og vi tilbyr også tilhørende drikkepakker for å heve opplevelsen ytterligere.
Ikke gå glipp av denne sjansen til å smake på en av Norges mest ettertraktede delikatesser!
-
Fredag 14. mars 2025 Kl. 19.00
-
Lørdag 15. mars 2025 Kl. 19.00