SMAK av vin fra California
Vin fra California er på alles lepper om dagen. Master of Wine Heidi Iren Hansen loser oss igjennom noe av det beste California har å by på.
Foajéscenen
Bærum Kulturhus
Vin fra California, blir stadig mer populært og kvaliteten øker i takt med populariteten.
Denne kvelden loser Master of Wine Heidi Iren Hansen deg igjennom noe av det beste California har å by på. Vi skal bevege oss gjennom et område som strekker seg fra sør for San Fransisco helt til Santa Barbara, nemlig Central Coast.
Central Coast er et område med stor variasjon i druetyper og utrykk. Med kjøligere klima opp mot San Fransisco til varmere klima ned mot Santa Barbara, er variasjonen i hvilke druer som produseres stor.
Gå ikke glipp av denne eksklusive muligheten til å glede ganen og inspirere sansene når vi skal få gleden av å smake på blant annet Chardonnay, Pinot Noir, Chenin Blanc, Cabernet Sauvignon og Syrah.
HEIDI IREN HANSEN VESTVIK/Master Of Wine
Heidi kommer fra Trøgstad, og er vår desidert største vin-nerd. Hun bestod vinkelnereksamen som best i klassen i 2009, og tok WSET Diploma in Wines and Spirits på Kulinarisk Akademi i 2013. Hun har blant annet jobbet som sommelier på Norske Selskab og restaurantsjef på Hotell Refsnes Gods. Hun har også tre pallplasser i norsk- og nordisk mesterskap for sommelierer. Heidi bestod i 2020 det mest prestisjetunge vinstudiet i verden, Master of Wine, som beste smaker og beste sammenlagte resultat på eksamen i sitt kull.
18 års aldersgrense.
Ledsagerbilletter inkluderer ikke drikke.
-
Fredag 26. april 2024 Kl. 19.00Forestillingen er spilt