Foto: Tomas Lauvland Pettersen
Smak av engelske bobler
En kveld med lave skuldre, god stemning og masse godt i glasset guidet av Ingvild Tennfjord.
Foajéscenen
Bærum Kulturhus
Hampshire, Sussex og Kent, Dorset, Cornwall og Wales er områder som produserer vin i Storbritannia og i all hovedsak der de produserer akkurat det vi skal smake i kveld, nemlig musserende vin.
Selv om det er produsert vin i denne regionen i allerede over 40 år er det de siste 10 årene det virkelige hoppet i kvantum og kvalitet har skjedd.
Journalist, forfatter og sommelier Ingvild Tennfjord kommer hjem fra en sommer i denne regionen nettopp for å lære dere mer om disse delikate boblene.
18 års aldersgrense.
Ledsagerbilletter inkluderer ikke drikke.
De resterende billettene blir sluppet i salg 15. august.
Ingvild Tennfjord er en prisbelønnet journalist, forfatter og sommelier. Vinspalten hennes Vinskolen når 1,2 millioner lesere hver uke og publiseres i A-magasinet, Bergens Tidende, Fævennen, Stavanger Aftenblad og Adressa. Målet er å skrive om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. For det ble hennes første vinbok Skål! Få nese for vin uten å få nesa i sky nominert til Brageprisen i 2013. Nylig kom hun med oppfølgeren Bobler! Smaken av fest. Boka kom inn på bestselgerlista høsten 2014.
-
Onsdag 29. november 2023 Kl. 19.00Forestillingen er spilt