Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Angelique Kidjo

Benins superstjerne hyller salsaens dronning

Angelique Kidjo er blitt et symbol på Afrikas kreativitet og energi. En vestafrikansk hyllest til dronningen av Salsa, Celia Cruz, i en uimotståelig miks av funk, jazz, soul og Latin. Musikken er en unik blanding av hennes vestafrikanske opphav, kombinert med funk, jazz, soul og latinomusikk. 

Benin-fødte Kidjo er en av kontinentets sterkeste stemmer på flere måter. Hun er engasjert i politikk, spesielt i forhold til det afrikanske kontinents nåtid og fremtid. Hun bruker bevisst musikken som en plattform for interkulturell kommunikasjon.

«Elektrisk og eksplosiv», «med soul og snert», «Afrikas diva» – beskrivelsene av Kidjos musikk og sceneutstråling er mange. Hun har samarbeidet med store navn som Alicia Keys, James Brown og Philip Glass. Den Grammy-vinnende artisten har en kraft og musikalitet som treffer midt i hjertet. Hun er et musikalsk fyrverkeri som gjør det umulig å sitte stille og bare lytte. 

I år er hun igjen aktuell med ny musikk: den varme plata «Celia». Og det er dette prosjektet hun kommer med til Sandvika.

Kidjo og bandet spilte for full sal sist de var i Bærum Kulturhus, ikke nøl med å skaffe billetter hvis du vil være sikker på å få henne med deg.

Varighet: 1 time og 30 minutter uten pause

-

Fotokrediteringer: 1 & 2: Youri Lanquette, 3: Sofia and Mauro, 4 og 5:Danny Clinch.

Medvirkende

Angelique Kidjo - vokal
Dominic James - gitar
Magatte Sow - perkusjon
Edgardo Serka - mimicatrommer
Benjamin Zwerin - bass

Rabatter

Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 4 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER 

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Studentbevis må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

ABBL-medlem: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Scenekort: 30 % rabatt. Innehavere av Scenekort kan kjøpe inntil 2 billetter til hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

Hjemmeside og facebook

Video

Print

Forestillinger

Priser

170.00 - 995.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender