Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Rocklab

  All You Need is LOVE!

  Beatles-kavalkade

  Bærum RockLab har atter en gang gjennomført et spennende musikalsk forskningsprosjekt.
  Etter behørig laborering har resultatet denne gangen blitt til en Beatles-kavalkade under tittelen: All You Need is LOVE!
  Denne presenteres på 3 konserter i Sandvika Teater den 22. 23. og 24. november 2013.
  Foruten den kjente bandoppsetningen til de fire beatlesmedlemmene vil ensemblet denne gangen også bestå av strykere, blåsere og sangere.
  Nytt av året er at Bærum RockLab har inngått et spennende samarbeid med CirkaCirkus, et nysirkus for barn og ungdom hjemmehørende på Bekkestua.

  Bærum RockLab består av drøyt 20 unge musikere fra Bærum i alderen 15 til 25 år.
  Bærum RockLab kombinerer unge lokale musikere med profesjonelle og erfarne musikere, og organiserer konserter i lokalmiljøet hvor de legger vekt på ikke å ha aldersgrense for publikum, slik at ungdom og voksne kan oppleve kvalitetskonserter i trygge omgivelser. Bærum RockLab er medlem i Norsk Rockforbund. I løpet av de fire årene Bærum RockLab har eksistert, har de rukket å ha en rekke vellykkede konserter, bl. a. fire utgaver av Guitar Rock Classics på Musikkflekken i Sandvika, en oppsetning av The Beatles "The White Album" i Sandvika Teater, flere Tribute-konserter, bl. a. Pink Floyd og Deep Purple, og to Flekkenfestivaler med en mengde lokale band.
   

  Foto og video

   

  Print

  Forestillinger

  Priser

  180.00 - 230.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender