• ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen

En akustisk aftentur

2 menn forbi middagshøyden. 2 barkrakker. Et tjukt levende leksikon i musikkmagi. En historie gjennom 5 tiår som stadig setter furer i vårt langstrakte lands musikalske landskap. Løse snipper og humor, latter, smil og fortellinger. Humor blir til alvor, gråt til glede og mannen bak låtene stiger frem, alt i en tonesatt stemning. Over to timer med anekdoter og hygge der mandolin, ukulele, nylon og stål, zither og sang tar deg med på en reise i og rundt låtene i akustisk drakt. Dette er nært, det er flott, det er varmt og det er godt.

Bli med på akustisk aftentur med Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen, bli med å levva livet.

Plukk og Miks: 30 % rabatt. KJøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Beviset vises frem ved innslipp til forestillingen.

80 minutter uten pause

Hjemmeside og Facebook