• ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Thomas Dybdahl med band

Stemningspopmesteren tilbake til Sandvika.

Thomas Dybdahl kommer tilbake til Bærum Kulturhus, i 2015 var han her var det som soloartist. Denne gangen kommer han med band.

Thomas Dybdahl har invitert flinke Siv Jakobsen som sin oppvarmingsgjest. Siv Jakobsen fra Asker er en spennende, ny artist som overbeviser med sine personlige sanger.Thomas Dybdahl med band går på scenen ca. kl. 20.00.

Servering/Kafé: Det er lov å ta med seg drikke inn i salen, men kjøp det dere vil ha i god tid. Kaféen og dørene til salen kommer imidlertid til å holdes åpne, og det skal være mulig å kjøpe drikke helt frem til Dybdahl med band kommer på.I disse dager legges siste hånd på Thomas Dybdahl’s 7. soloalbum “The Great Plains” i Propeller Studio i Oslo. Albumet slippes februar 2017, 4 år etter at “What’s Left Is Forever” debuterte på topp av salgslistene. Denne gangen har Thomas jobbet med produsent Kåre Vestrheim og låtskrivere som Ingrid Helene Håvik (Highasakite), Nina Nielsen, Øystein Greni, David Baerwald og David Poe. Bandet på platen består av Nikolai Eilertsen (Bigbang, Elephant 9) på bass, Pål Hausken (In The Country, Monica Heldal) på trommer og Thomas Dybdahl og Kåre Vestrheim på det meste annet av gitarer og tangenter.

“Jeg har vært så heldig å få skrive med noen av mine favorittlåtskrivere til dette albumet, og jeg orker nesten ikke å vente til februar med å dele musikken og få kommet meg på turne med disse fantastiske låtene. Låter som for det meste handler om å være på et sted i livet hvor man plutselig har tid til å se i speilet og inn i seg selv, for bare å oppdage at man nesten ikke kjenner igjen den man ser. Sanger om å innse at man ikke kjenner seg selv så godt som man trodde, sanger om oppvekst, familie og sanger om de øyeblikkene man i etterkant kan tydelig se var viktige for alt som kom etterpå.” - Thomas Dybdahl.

Rabatter:

Plukk & Miks 2016/17: 30% rabatt. Vi har samlet alle konserter og forestillinger som Bærum Kulturhus programmerer til en stor kulturpakke. Obs: Gjelder ikke barneforestillinger. Kjøp billetter til minst fire konserter/forestillinger samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris. Kan kun kjøpes fra denne lenken: Plukk & Miks

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-)

Varighet:

Kveldens arrangement starter kl. 19.30 og varer totalt ca. 2 timer og 30 minutter inkl. support.

Hjemmeside:

Thomas Dybdahl diskografi:

..that great October Sound (2002)
    Stray Dogs (2003)
    One Day You´ll Dance For Me, New York City (2004)
    Science (2006)
    Waiting For That One Clear Moment (2010)
    What's Left Is Forever (2013)
    The Great Plains (2017)