ARRANGØR: Sandvika Internasjonale Kulturfestival

Symfonisk oppdagelsesreise i Latin-Amerika

San Fiesta: Sverre Indris Joner og Bærum Symfoniorkester med Gustavo Tavares

Sandvikas første latin festival fra 9. til 11. juni i Sandvika teater og i BAKgården.

Bærum Symfoniorkester ønsker velkommen til en Latinamerikansk oppdagelsesreise i Sandvika Teater. Brasilianske rytmer står i sentrum for denne konserten, men de vil også ta dere med til andre latinamerikanske land. Med oss har de en strålende cellosolist i Gustavo Tavares fra Argentina og som blant annet skal spille Nelson Farias cellokonsert. Dirigent er Jon Terje Svendsen.

Sverre Indris Joner er komponist og pianist. Han regnes som en pioner innen latinamerikansk musikk i Norge. Joner er utdannet som musiker fra Universitetet i Oslo og Concervatorio Cervantez i Havanna. Han startet sin musikalske karriere i afro-reggaebandet Destiny i 1979, og er dessuten grunnlegger av en rekke band, deriblant Tango for 3, La Descarga, Salzumba, Electrocutango og Hovedøen Social Club.

Billetten gir fri adgang ut i BAKgården til salsakonsert/dans med LA DESCARGA etter konserten kl 21.30

Bærum Symfoniorkester er et av Bærum kommunes Kulturfyrtårn

1 time og 30 minutter inklusive pause