Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Mikkel og Reverockerne

  Familieforestilling for barn 4 -10 år

  Mikkel og reverockerne er noen ordentlige luringer. Vet du hva de gjør? De knabber tekstene fra kjente barnesanger som ”Mikkel Rev”, ”Bæ, bæ lille lam” og ”Når trollmor har lagt sine elleve små troll”. Så forandrer de ørlite på sangene, spiller dem på en rocka måte og sier de har laget dem selv.

  Makan!

  Alle vet jo at Mikkel Rev for eksempel er skrevet av ... av ... ja, i hvert fall ikke av Mikkel og reverockerne. Noen mener til og med at de jukser med applausen så det skal høres ut som publikum klapper ekstra mye. De er virkelig noen sleipe og sleske karer. Men kanskje det kan bli en bra konsert likevel?

  Mikkel og reverockerne er et sideprosjekt av Lyriaka, som har laget familieforestillinger i 20 år. Lyriaka fikk Spellemannpris for beste barneplate i 1997, og ble nominert både i 2002 og 2004. Gruppa vil stimulere barns skapende og lekende evner, og fremme kultur skapt av barn. Lyriaka har spilt over 3000 konserter og reist landet på kryss og tvers for å glede store og små med spillopper. På Mikkel og reverockernes konsert møter vi Øyvind Fossheim (keyboard og sang), Øyvind Gravdal (saksofon og sang) og Jon Bjørnstad (gitar og sang) som henholdsvis Flua, Mikkel og Bjella. Alle tre har bred kunstnerisk erfaring. I dette konseptet presenteres kjente barnesanger i spesiell innpakning – langt mer rocka enn vi er vant til.

  Anbefalt alder: 4 - 10 år.

  Medvirkende

  Bjella: Jon Bjørnstad: gitar og sang
  Flua: Øyvind Fossgård: keyboard og sang
  Mikkel: Øyvind Gravdal: saxofon og sang

  Hjemmeside

  YouTube

  Facebook

  Varighet

  45 minutter

  Print

  Forestillinger

  Priser

  100.00 - 155.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender