Marco da Silva Ferreira - Hu(r)mano

Portugisisk samtidsdans og hip hop

I en blanding av samtidsdans og hip hop, skaper Hu(r)mano en verden av stadig skiftende relasjoner mellom sine fire dansere. I en spenning mellom det "menneskelige jeg" og det"urbane vi" drar de oss I en skildring av nåtidens urbane virkelighet og menneskelige relasjoner. Danserne, med sin flytende poppingteknikk, utforsker kontrastene mellom skjønnhet og annerledeshet, nærhet og fremmedgjøring. Koreografen er en av Portugals viktigste unge stemmer innen koreografi.

Kompaniet ble kåret til en av Aerowaves Proiority Companies 2015.

---

Produksjonen er støttet av: Jazzy Dance Studio; Feira Viva; O Espaço do Tempo; Teatro Virgínia; Quinta do Rio.

Med støtte fra:  República Portuguesa - Cultura I DGArtes – Direção-Geral das Artes; Materiais Diversos; Teatro Municipal do Porto.

Biografi

Marco da Silva Ferreira, fra Portugal. Ha har siden 2008 jobbet som danser hos André Mesquita, Hofesh Shechter, Sylvia Rijmer, Tiago Guedes, Victor Hugo Pontes, Paulo Ribeiro,
blant andre.
Som koreograf debuterte i 2012 med Nevoeiro 21, og siden da har han presentert:
HU (R) MANO (2014) ble hans gjennombrudd på den internasjonale scenen, og han ble kåret Aerowaves Priority Companies 2015.

Regi og koreografi: Marco da Silva Ferreira
Koreografiassistent: Mara Andrade
Utøvere: Anaísa Lopes, Duarte Valadares, Marco da Silva Ferreira, Vitor Fontes
Teknisk ledelse og lysdesign: Wilma Moutinho
Musikk (live) : Rui Lima and Sérgio Martins
Produsenter:Célia Machado and Marco da Silva Ferreira
Produksjon: Pensamento Avulso, associação de artes performativas

Praktisk informasjon/Varighet

Anbefalt alder: fra 12 år. Total varighet: 50 minutter

Plukk og Miks Lisboa: 30% rabatt. Kjøp billetter til minimum tre av konsertene og få 30% rabatt. Kjøp billettene her

Plukk og Miks 2017/18: 30 % rabatt. KJøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kortet kan kjøpe opptil 2 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-)