• ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Lars Martin Myhre og Perry Stenbäck

Fantastiske låter, et strøkent gitarspill og en fabelaktig fortellerevne.

Etter å ha turnert Norge med vekslende besetninger i en mannsalder, har Lars Martin Myhre gjort stor lykke med å gå «back to basic» og reise på turné med kun seg selv og sine gitarer. Hvilket i seg selv er mer enn godt nok: Han sies å være like dyktig verbalt som musikalsk.

Myhre er nok mest kjent for sitt samarbeid med Odd Børretzen. Samarbeidet varte i 30 år, og var en eventyrlig suksess både kunstnerisk og salgsmessig.

I sin over 37 år lange karriere som komponist, produsent, musiker og artist, har Lars Martin samarbeidet med utallige andre artister, som Arild Nyquist, Palle Mikkelborg og Halvdan Sivertsen, for å nevne noen. Han har medvirket på rundt 50 plateinnspillinger, mottatt fire Spellemannpriser og oppnådd et platesalg på nærmere 500 000 enheter.

Myhre er en allsidig fyr. Han har vært innom en rekke musikksjangere som jazz, vise og klassisk, og har komponert filmmusikk, musikaler og teatermusikk.

Sist november kom Lars Martin ut med to nye plater på samme dag: ”En natt med Olson og Strand” med turnerepertoaret, og ”Livets vann” – et stort stykke med nærmere hundre musikere.

Skrevet om tidligere konserter: … sjarmerte Dokkhuset i senk (Adresseavisen om konsert i Trondheim) … en sjelden musikalsk aften … like god stand-up komiker som musiker!

(Halden Arbeiderblad) Det var ganske enkelt en perle av en konsert! (Oppland Arbeiderblad).

2 x 45 min. + 20 min. pause.

Hjemmeside

LMM