• ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Lars Martin Myhre og Perry Stenbäck

Fantastiske låter, et strøkent gitarspill og en fabelaktig fortellerevne.

Du har helt sikkert hørt sanger av Lars Martin Myhre, enten de har vært fra hans 31 år lange samarbeide med Odd Børretzen eller fra noen av hans soloplater. Sanger som ”Deja vu”, Trøstesang”, ”Hun lignet på en som var pen”, ”Oppbrudd igjen” og ”Skip som møtes i natten” ha vært hyppig spilt på NRK P1. Lars Martin omtales ofte som en ”melodiens mester”. I år er det 43 år siden Lars Martin Myhre begynte med musikk på heltid og han har hatt en mangfoldig karriere: Han har komponert film- og teatermusikk, han har deltatt på nærmere 70 plater, han har samarbeidet med utallige andre artister (bl.a. Arild Nyquist, Palle Mikkelborg, og Halvdan Sivertsen), mottatt fire Spellemannpriser og oppnådd et platesalg på nærmere 500 000 enheter. Hans soloplater har fått strålende mottagelse av både publikum og anmeldere, noe som også gjelder hans seneste, «Hans Majestet» (2016):

Viser/Visor: …..en innertier for liebhabere av melodisk visekunst.
    Tor Hammerø: ….en av de viktigste stemmene i norsk musikkliv.
    The Wilhelmsens: Hans Majestet er rett og slett et album å bli glad i.
    SWIT (Irl.): Gorgeous…Beautiful music!

FOLK magazine (Tyskland): Rett og slett genialt

Denne gangen har Lars Martin valgt å ta med seg sin svensk/danske kollega Perry Stenbäck på tur.
    De har jobbet sammen en rekke ganger i studio og på turne, og med fantastiske tilbakemeldinger.

Perry Stenbäck er gitarist, sanger, multi-instrumentalist og komponist, født i 1970 i Stockholm, men bosatt i Danmark siden 1994. Har medvirket på utallige plater som studiomusiker, turnert med en rekke artister, bl.a Sebastian. Har vært nominert til, og fått flere danske ”Grammy'er”, bl.a.for "Årets instrumentalist 2009" og han kom på 2.plass i Ekstrabladets leseravstemning "Danmarks beste gitarist 2010".

Ved hjelp av fantastiske låter, strøkent gitarspill og en fabelaktig fortellerevne vil publikum få en minneverdig og morsom kveld hvor verken smil eller tårer er langt unna.

2 x 45 min. + 20 min. pause.

Hjemmeside

LMM