• ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Kristin Asbjørnsen, Ablaye Cissoko og Olav Torget

«Traces of you» - Verden i Bærum

Kristin Asbjørnsen er en av de mest originale og kritikerroste stemmene i norsk musikk, og er alltid en stor opplevelse å høre live.

Hennes musikere skaper en særegen ensemble-sound, der strenge- og perkusjonsinstrumenter veves inn i et varmt og organisk lydbilde. Musikken bærer avtrykk fra vestafrikansk og afroamerikansk musikk, nordisk jazz og kontemplativ kirkemusikk.

Ablaye Cissoko fra Senegal er som sin far en Griot, en fortellende musiker, og har strengeinstrumentet kora som hovedinstrument. I 1985 ble han med Saint-Louis Jazz Orchestra i Senegal, som besto av afrikanske og europeiske musikere. Han platedebuterte i 2003, og har siden fått et internasjonalt rykte som en av den nye generasjon musikere som blander tradisjon og moderne musikkuttrykk. I tillegg til sin solokarriere, har han gjort en rekke samarbeid med forskjellige musikere, bl.a. Volker Goetz

Olav Torget har lenge jobbet som frilansmusiker i ulike bandkonstellasjoner, for eksempel sammen med Solo Cissokho, Karl Seglem, Helge Nordbakken, Geir Lysnes Listening Ensemble og Steinar Ofsdal. Gitar er Olavs hovedinstrument, og med sine instrumenter, sin teknikk, som medarrangør, som produsent og som komponist, påvirker han musikken og musikerne han jobber med.

Foto: Lars Opstad

Rabatter:

Plukk & Miks 2016/17: 30% rabatt. Vi har samlet alle konserter og forestillinger som Bærum Kulturhus programmerer til en stor kulturpakke. Obs: Gjelder ikke barneforestillinger. Kjøp billetter til minst fire konserter/forestillinger samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris. Kan kun kjøpes fra denne lenken: Plukk & Miks

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-)

Varighet:

1 time og 30 minutter uten pause