Charlie Siem, fiolin og Itamar Golan, klaver

Beethovens vårsonate og Griegs mektige c-moll med mer

Fiolinisten Charlie Siem gjester sammen med Itamar Golan Bærum Kulturhus for tredje gang. Ved tidligere konserter har de begeistret en fullsatt sal med deres musikalske overskudd og elegante formidlingsevner. Nå gleder vi oss til å høre dem i Beethovens berømte vårsonate og Griegs mektige c-moll!

Britisk-norske Charlie Siem er i dag en av de mest profilerte unge klassiske musikerne i Storbritannia. Han er godt etablert som en internasjonal solist, og ga i 2014 ut sitt fjerde soloalbum, Under the Stars. På konserten får vi høre favorittstykker av Beethoven, Grieg og Bull.

Program og varighet:

Edvard. Grieg (1843 – 1907)
Sonate for fiolin og klaver i c-moll. No 3 Op. 45

·         Allegro molto appassionato
·         Allegretto espressivo alla Romanza
·         Allegro animato

Ludvig van Beethoven (1770 – 1827)
Sonate for fiolin og klaver i F-dur (Vår-sonaten) No 5, Op. 24

·         Allegro
·         Adagio molto espressivo
·         Scherzo. Allegro molto – Trio
·         Rondo. Allegro ma non troppo

PAUSE

Eugène Ysaye (1858 – 1931)
Sonate No.3 I d-moll

·         Ballades; Lento molto sostenuto
·         Allegro in tempo giusto e con bravura

Ernest Bloch (1880 - 1959)
Nigun – Fra 3 pictures of Hassidic Life

Varighet: 2 timer med pause

Hjemmeside:

Charlie Siem: charliesiem.com

Behind the Scenes with Charlie Siem and Walter Delahunt, sept 2015: YouTube

Charlie Siem plays Ole Bull, July 2011: YouTube

Charlie Siem - Canopy - The English Chamber Orchestra, July 2014: YouTube

Rabatter:

Klassisk Plukk og Miks billetter: 30% rabatt.  2016/17  serien består av åtte konserter med strålende musikere. Kjøp billetter til minimum fire av konsertene og få 30% rabatt. Kjøp billettene her

Kjøp tidlig: 25% rabatt. Kjøp billetter til vår klassiske serie før 1. august, og oppnå 25% rabatt på billettene. Disse billettene kjøpes på vanlig måte via "Kjøp" knappen på hjemmesiden under arrangementet.

Plukk & Miks 2016/17: 30% rabatt. Vi har samlet alle konserter og forestillinger som Bærum Kulturhus programmerer til en stor kulturpakke. Obs: Gjelder ikke barneforestillinger. Kjøp billetter til minst fire konserter/forestillinger samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris. Kan kun kjøpes fra denne lenken: Plukk & Miks

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-)