Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Carla Bley med DR Big Band og Steve Swallow

  To legender i moderne bigband-jazz.

  Carla Bley er en levende legende i moderne storbandsammenheng. Gjennom seks årtier har hun kompromissløst komponert for det store formatet, og fascineret et stort publikum med sin unike klangverden. Musikken er like dramatisk som den er humoristisk, like kammermusikalsk som den er hyper moderne free bag. Carla Bley har gjennem hele karrieren ledet sitt eget ensemble, men har også komponert for andre notabiliteter som George Russel, Gary Burton, Jimmy Giuffre og Charlie Haden.

  Til denne konserten har hun valgt ut sine egne favoritter fra en lang og innholdsrik karriere. Men hun har også skrevet et helt nytt verk for anledningen, spesielt for DR Big Band. Som alltid er makkeren Steve Swallow med på bass.

  DR Big Band regnes i dag blant de fremste storband i Europa, og bandet har gjestet Sandvika flere ganger tidligere. Første gang i 1989 til den andre utgaven av Storbandfestivalen, anført av Ernie Wilkins. I 1995 var de her sammen med Joe Hendrerson, og siste gang  – for to år siden – med det britiske stjerneskuddet Anthony Strong. Carla Bley og Steve Swallow har også gjestet Storbandfestivalen og Sandvika tidligere, da de i 1995 ga konsert sammen med Musikkflekkens Workshop Big Band.

  Varighet: 2 timer inklusive pause

  Foto: Klaus Muempfer

  Hjemmeside

  YouTube

  Facebook

  Rabatter

  Plukk og Miks 2017/18: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum fire forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene her.

  ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

  Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-)

  Print

  Forestillinger

  Priser

  170.00 - 495.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender