• FÅ BILL!

Al Di Meola - World Sinfonia

En av verdens mest innflytelsesrike virtuoser på gitar

Al Di Meola parrer sitt lidenskapelige uttrykk med skyhøy musikalsk intelligens og teknikk. Med en fot i amerikansk jazz, og den andre i spansk flamenco-musikk, spiller han en blanding av egne komposisjoner, Piazzolla, og Lennon-McCartney låter. Gå ikke glipp av en av verdens mest innflytelsesrike virtuoser på gitar når han gjester Norge og Bærum Kulturhus.

Al Laurence Dimeola kjent som Al Di Meola er i dag en av de mest fremtredende og innflytelsesrike gitarister i det moderne jazz-feltet. Han ga i juni 2015 ut sitt siste album «Elysium», og samme år mottok han «Miles Davis award» av Festival International de Jazz de Montréal som en anerkjennelse for sitt arbeid.

I tillegg til en mengde egne album og prosjekter er han mest kjent for sitt samarbeide med gitaristene John McLaughlin og Paco de Lucia i eksplosive, akustiske settinger, samt for sin tid i Chick Coreas Return To Forever. Innovativ, lynrask og banebrytende innen elektro-akustisk jazz, men med røtter også innen latino, flamenco og world-music. På topp i gjentatte kåringer over «best gitarist» i Guitar Player Magazine, Down Beat og andre ledende musikktidsskrifter.

Foto: Jean Luois Neveu

Rabatter:

Plukk & Miks 2016/17: 30% rabatt. Vi har samlet alle konserter og forestillinger som Bærum Kulturhus programmerer til en stor kulturpakke. Obs: Gjelder ikke barneforestillinger. Kjøp billetter til minst fire konserter/forestillinger samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris. Kan kun kjøpes fra denne lenken: Plukk & Miks

ABBL-medl.: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikkakortet kan kjøpe opptil 5 billetter med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikkakortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-)

Varighet:

2 timer